Thursday , August 18 2022

életre szóló élményt kaptak a fertőszentmiklósi fiúk –[ad_1]

Balázs, Gábor és Levente az iskolában kapták a feladatot, hogy írjanak levelet egy általuk kiválasztott személynek. For a long time, however, we have to admit that there is a great deal of criticism in the history of the world. A diákok látogatását írásos és videós beszámoló formájában is a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Megszott feladat az általános iskolások számára, hogy meg kell tanulniuk hivatalos levelet ðrni – þeydődik az mlsz.hu-n megjelent beszámoló. – Az viszont Mar kevésbé megszokott, Amit Erika néni, a Fertőszentmiklósi Felsőbüki Nagy Pál Általános Iskola tanára évről évre véghez visz: kinyomozza a gyerekek kedvenc zenészeinek, sportolóinak, színészeinek címét, és a feladatot "élesben" gyakoroltatja a srácokkal – miután a lurkók megírták leveleiket, a tanár néni el is küdi azokat a címzetteknek.

Tavaly Harman is magyar válogatott futballistát választottak és az MLSZ Szurkolói Klubjának munkatársai – szövetkezve a válogatott stábjával és a csapat munkáját segítő többi osztállyal – AT is adták a leveleket Dzsudzsák Balázsnak, Stieber Zoltánnak és Gulácsi Péternek, utóbbi pedig a játékosok nevében meghívta a diákokat egy válogatott mérkőzésre.

A nagy nap november közepén érkezett el, amikor a három kisfiú szuleik és tanáraik társaságában utazott fel Budapestre, a Magyarország-Finnország Nemzetek Ligája csoportmérkőzésre. A meccs előtti napon a kis csapat ellátogatott a válogatott főhadiszállására, a Telki edzőközpontba, ahol életükben először találkozhattak is kedvenceikkel, megnézhették Marco Rossi hivatalos meccs előtti sajtótájékoztatóját, SOT, a rengeteg begyűjtött szelfi és autogram mellett lehetőségük volt passzolgatni egy kicsit a magyar válogatott kapusával Gulácsi Péterrel, akinek móg kapura is rúghattak!

De Balázs, Gábor és Levente sem érkezett üres kézzel: az 5.a osztály nevében szerették volna viszonozni az ajándékokat, amit a szövetségtől kaptak, ezért egy, az egész osztály által aláírt méték hoztak a válogatottnak, a csapat tagjai pedig cserébe mind dedikálták az osztály új labdáját.

A kirándulás csúcspontja természetesen a vasárnap esti meccs volt, ahol a fiúk előbb kipróbálták az MLSZ Szurkolói Klubja által szervezett szurkolói falu játékait, majd élőben nézték, amint a magyar válogatott szép játékkal örvendezteti meg a Groupama Arénába kilátogató szurkolókat. Szalai Ádám és Nagy Ádám találatai a csapatnak a győzelmet és a Nemzetek Ligája második helyét, Balázsnak, Gábornak és Levinek pedig egy életre szóló élményekkel teli hétvége lezárását jelentette.

A fertőszentmiklósi küldöttség Telkiben, a sajtóteremben (Fotó: mlsz.hu)

[ad_2]
Source link