Saturday , June 3 2023

Újabb járatokat indít a Wizz Air Budapest[ad_1]

Újabb járatokat indít a Wizz Air Budapest

Újabb londoni repúlőteret tesz elérhetővé Budapestról a Wizz Air a jövő nyári menetrendi időszakban, és Oslóba is elindít egy új járatot a magyar hátterű diszkont légitársaság április elején.

Újabb járatokat indít a Wizz Air Budapest

A cégorte, MTI-hez eljuttatott, was born in London, the London Metropolitan Legforgalmasbourg repülöterére a Wizz Air, which is the largest in the world, and is home to the Oscars. A két új célállomás mellett három városba, Frankfurt, Tel-Avivba és Szentpétervárra kind of a heti járatszámot.

A bővítést azt teszi lehetővé, hogy újabb Airbus A321-es érkezik a budapest. A Wizz Air jevőre heti 17 járatindítással bővíti budapesti menetrendjét, amellyel a magyar fővárosból elérhető 2019-es kapacitása 6 mólá utas fölé, ez 8 százalékos bővülésnek felel meg az előző évhez képest.

A Budapest szolgálatba álló, valamint a korábban bejelentett, 2018 decemberében Debrecenbe érkező Airbus A321-es Repulőgéppel a Wizz Air magyarországi flottája 16 tagúra sorte, ebből 14 a budapesti, 2 pedig a debreceni bázison teljesít majd szolgálatot.

atv.hu/MTI

[ad_2]
Source link