Carlos Ghosn eltávolításáról a hírek szerint egyhangúlag döntött a japán cég felügyelőbizottsága.

Felmentette elnöki posztjáról Carlos Ghosnt a Nissan Motor Co. felügyelőbizottsága csütörtöki ülésén – közölte a cég. Greg Kelly felmentéséről is the tag of Egy Másik igazgatósági tag. Jelenleg is from home to előzetesben vannak.

Carlos Ghosnt, a Nissan-Renault-Mitsubishi autopilot, and the Kellyt hétfőn tartóztatták le a japán pénzűgyi és tőzsdei törvények megsértésének vádjával. Carlos Ghosn a vád szerint öt Év alatt tényleges jövedelménél 5 milliárd jennel (40 millió euró) kisebb összeget jelentett a tokiói tőzsdének benyújtott beszámolókban, illetve más pénzuggy szabálytalanságokat is elkövetett és saját célra vett igénybe céges forrásokat.

Carlos Ghosn 1999 júniusában a Renault Delegation of the Republic of Hungary 2000 is a Nissan elnokévé, majd 2001, and me and then I will be back in 2017 with meg.

A Nissan kilenktagú felügyelőbizottságában a Nissan outfitting a Renault két delegátja, valamint "függetlenként" egy korábbi kormányhivatalnok és egy autóversenyző ül. A felügyelőbizottság egyhangúlag backtött a felmentés mellett.

A Renault felügyelőbizottsága szerdai ülésén viszont nem mentette fel posztjáról Carlos Ghosn vezérigazgatót, hanem ügyvivőt nevezett ki helyettesítésére. A francia állam 15 százalékos részesedéssel rendelkezik a Renault autógyárban. A Nissan-Renault-Mitshubishi autógyári szovetség harmadik tagja, a Mitsubishi Motors felügyelőbizottsága jövő heti ülésén return Carlos Ghosn elnöki megbízatásáról.

A Renault 43,4 százalék szavazatra jogosító részvénytulajdont tart a Nissanban, a Nissan pedig 15 százalék nem szavazó részesedést a Renault autógyárban. A japán és francia pénzűgyminiszter csütörtökön találkozik Párizsban az autógyári szovetség sorsának a megvitatására. It has been found out that it has been frozen and has been stabilized by the szorgalmazza.A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is little megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet kýrkdýk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz!


"Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életunkön a virtualitás"
K. Erna – Pártoló tag

"This is a HVG-t, but it's a great deal!"
H. Szabolcs – Támogató


Catslakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is little megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz!


Catslakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!

<! –

->