Tuesday , June 6 2023

Ex-lid Vindicat krijgt geldboete voor mishandeling[ad_1]

In 2016, Wouter B. and his graduate student van Vindicat walked in the doorstep of the underworld. De jongen liep hersenletsel op.

Eugenlijk was originally from Wouter B. een taakstraf van 240 uur geüist, maar het ex-van de Groningse studentenvereniging comme eren lichtere straf vanaf. Wouter B. werd donderdag door het gerechtshof in Leeuwarden veroordeeld tot een boete van 1000 euro.

Geen zware misunderstand

Hoe kan het dat deze straf lager is from wat er was geëist? De rechtbank in Groningen ging uit van zware mishandeling en besloot daarom een ​​taakstraf van 240 uur en een gevangenisstraf van 31 dagen te eisen. Het hof denk hier anders over.

Wower B., who is a 25 year old graduate student, has been a graduate student at Wafer, who has been a graduate student at Wafer, and he has been a graduate student at the Openbaar Ministerie. The Volgens het hof is in the hands of Wouter B. 'vol opzet' handelde, toen hij zijn voet op het hoofd van de liggende feut zette en kracht uitoefende.

Schedelbasisfractuur niet bewezen

De mishandelde jongen vertelde in zijn verk dat hij schreeuwde van de pijn. Dit werd volgens de rechter niet bevestigd, niet door B. en niet door getuigen. Volgens de ouders van de jongen, die een medische achtergrond hebben, liep hij een schedelbasisfractuur op. Dit werd ook niet bevestigd door deskundigen.

Wouter B.'s advocaat had om vrijspraak gevraagd: het zou om een ​​spelsituatie gaan, waar vernedering deel van is. Ook zou het aspirant-lid volgens de advocaat, met het meedoen aan de ontgroening, al min min meer toestemming hebben gegeven. Het hof vindt dat een feut een drugijke mishandeling logischerwijs niet kan verwachten.

Vindicat in zwaar weer

De mishandeling staat niet op zichzelf. Location waren meerdere geweldsincidenten en ophef over misdragingen in een sushi-restaurant. In December 2017, it was a good day, and it was a good day. De Rijksuniversiteit in Groningen en Hanzehogeschool in the field of bestuursbeurzen van de studentenvereniging.

[ad_2]
Source link