Saturday , June 3 2023

Uhapšeni investitor "mršave zgrade" odgovoran i za it koja je počela da se raspada i zamalo ubila ženu na Mirijevu | Telegraph[ad_1]

Nedležni organs preduzeli water mere protiv Bojića

Beogradske arhitekte

Milan Bojić (44) from priveden je danas zbog sumnje da je izvršio krivično delo gradnje bez građevinske dozvole, zidavši objekat u Ulici Miroslava Krleže code broja 6 u Mirijevu. Prema nezvaničnim saznanjima, postoji osnovana sumnja da je on investitor i već čuvene "anoreksične" zgrade na Zvezdari, a prema informacijama do kojih je došao Telegraf, Bojić je investitor još jedne zgrade u Mirijevu – one čiji se zid obrušio.

It's a great way to get started, and it's a great way to get a lot of fun. Komšije pričaju da se čitav kompleks zgrada u Ulici Lazara Trifinovića gradi na divlje još od proletos.

– Letelo is the only one in the world, with the methane, octetilo mi and automobil. Unučići su mi tu bili sinoć, nor smem ni da pomišljam šta bi se dogodilo – Slava Słobodan Jokić, the jackpot with a blizin spornog object.

Nakon prikupljenih dokta, saslušanja svedoka, izveštaja i prijave građevinske inspekcije, nadležni organi preduzeli su mere protiv Bojića.

VIDEO: Na Mirijevu se srušio zid zgrade

telegraftv id = 16831]

(Telegraf.rs)

Povezane vesti

Najnovije iz kategorije Vesti

Tagovi:
                Hapšenje,
                Investitor,
                Mirijevo,
                Nelegalna gradnja,
                zvezdara

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

[ad_2]
Source link