Sunday , August 7 2022

And what about the phone?[ad_1]

Pamet phone nos spremljajo na vsakem koraku. The post office is a member of the team, which is a member of the national team. Uporabljamo jih za fotografiranje, poslušanje glasbe, igranje iger, navigiranje po neznanih krajih, beleženje zapiskov na pomembnih sestankih, ogled videoposnetkov na YouTubu, komuniciranje s prijatelji in seveda najpomembnejše, hrambo raznoraznih podatkov in informacij. Tudi najbolj občutljivih. Zato je je treba ustrezno zaščititi.

The phone can be upgraded to the latest version of Facebook, Instagram, Facebook, Instant Messenger, Pogovorne Appliance, and PayPal dashboards. To je veliko zasebnih podatkov, za katere nikakor ne želimo, da bišše v napačne roke. Še toliko bolj, če telefon uporabljamo tudi v službene namene in z njim lahko dostopamo do poslovnih informacij našega podjetja.

S popularizacijo in vedno bolj množično uporabo pametnih telefonov pa so se razširile tudi varnostne grožnje. Ad nekdaj nam je nekako samoumevna uporaba protivirusnih programov, gesel in požarnih zidov na računalnikih, na telefonih pa te kulture še nismo povsem posvojili. Patient is morale. Vedno andč je namreč nevarnosti, that pretijo uporabnikom pametnih telefonov, stremijo pa predvsem h kraji podatkov. Zato je zelo pomembno, da ustrezno zaščitite svoj telefon in s tem njegovo vsebino.

Nameščajte le uradne aplikacije

Največ škodljive programske opreme, which lahko ogrozi delovanje vašega telefona ali vam ukrade podatke, se nahaja v nepreverjenih aplikacijah iz neznanih virov. Play online games for free, google search, google translate and bing translate plugin for wordpress, google translate and bing translate plugin for wordpress Googlova digitalna trgovina Play. Če obvezno potrebujete aplikacijo, je plačljiva, a niste pripravljeni zahtevanega zneska, poiščite alternativo med brezplačnimi. Scoreboard vedno se najde. Nikakor pa ne iščite te aplikacije pri virih, ki jo ponujajo brezplačno, če ti niso uradno potrjeni s strani razvijalca. S tem si boste nakopali le težave.

Drži, da se sem ter tja tudi v trgovino Play prikrade kakšna zlonamerna aplikacija, a to je bolj izjema kot pravilo, v večini primerov pa gre pri tema bolj butične aplikacije, that se ne prikazujejo na prvih straneh. Prav tako Google ves čas intenzivno dela na tem, da bi bila njihova digitalna trgovina kolikor se le da varna, v dodatno pomoč pri tem pa vam je tudi storitev Google Play Protect, ki jo lahko vklopite na vašem androidnem telefonu. Če je vklopite, bo ob namestitvi določene aplikacije samodejno pregledala vaš telefon za morebitno škodljivo programsko kodo.

Redno posodabljajte programsko opremo

Drug pomegranate protector, that is, se navezuje na prvega, predstavljajo posodobitve samega operacijskega sistema in nameščenih aplikacij. Redne posodobitve ne le zmanjšajo možnost okužbe z virusom, ampak poskrbijo tudi za stabilno delovanje vašega to the phone. Android, ki je danes prevladujoči operacijski sistem na pametnih telefonih, je namreč odprtokodna platforma in se ves čas nadgrajuje. Posodobitve zakrpajo odkrite luknje, poskrbijo za boljšo kompatibilnost z aplikacijami, dodajo nove funkcionalnosti in nemalokrat tudi pohitrijo delovanje to the phone. Zato za telefone velja povsem enako pravilo, kot za računalnike – redno posodabljajte programsko opremo.

Namestite protivirusno zaščito

V pomoč pri zaščiti pred virus in drugimi digitalnimi škodljivci vam so vam lahko tudi namenske protivirusne aplikacije. V trgovini Play mod najdete precej, najbolje pa je poseči po preverjenih in najbolj uveljavljenih imenih, kot so AVG, Avast, Norton, ESET, Kaspersky in drugi. Nekateri telefonu, je je na primer novi Huaweijev paradini konj Mate 20 Pro, pa imajo takšno zaščito integrirano že sistemsko, tako da vam praktično ni treba storiti ničesar. Morda le to, or vsake toliko ročno poženete pregled to the phone.

Wi-Fi connection to Povezujte se le na preverjena omrežja

The func-tional feature is that you will not be able to surf the Internet. The body of the beard cell is Wi-Fi and brezžičnem omrežju. Domovi in ​​podjetja ima danes v veliki že vzpostavljena brezžična omrežja, saj internetno povezavo zahteva vedno več naprav. Nanjo se navadno s telefonom priklopimo vsakič, ko se lahko, saj na ta način privarčujemo dragocene mobilne podatke. Ni pa to vedno najboljša izbira, saj niso vsa brezžična omrežja varna. Zlasti to velja za javna in enostavno dostopna omrežja. Takšnih se raje isognite. Če pa se že povezujete na brezžična omrežja na javnih prostorih, pa na njih niti pod razno ne uporabljajte bančnih in drugih pomembnih storitev, pri katerih bi zloraba lahko povzročila veliko škode.

Onemogočite dostop do svojega to the phone

V zgornjih vrsticah smo se dotaknili predvsem digitalnih nevarnosti, that lahko vaš telefon in podatke na njem ogrozijo na daljavo. Nikakor pa ne gre zanemariti morebitnih fizičnih posegov in nepridipravov, which is a very good phone call. Hitro se lahko zgodi, na da pozabite na ours and restavraciji ali na kakšnem drugem javnem mestu, če je njegov najditelj nepridiprav, lahko hitro dobi vpogled v vaše digitalno življenje. The phone will be unlocked and will not be accessible to anyone else.

Kode PIN in vzorce poznamo že nekaj časa, z razvojem tehnologije pa so prišle tudi nove metode zaščite, med caterimi sta glavna čitalec prstnih odtisov in sistem za prepoznavo obraza. Oba omenjena system predstavljata visoko stopnjo zaščite, če sta le narejena dobro. Velik premiik na tem področju je naredil Huawei, that sicer velja za eno najhitreje rastočih imen na področju mobilne telefonije. V zadnjem letu se namreč lahko med vsemi proizvajalci prav Huawei pohvali z največjo rastjo prodaje telefonov, saj so fakhr prodali dobrih 30% ve kot koto leto prej. Seveda predvsem na račun kakovostne izdelave in inovativnih funkcij, med katere spadajo tudi varnostne.

Phone s tehnologijo naslednje generacije

Novi Huawei Mate 20 Pro to the top of the podium, which can be used to create and maintain a new generation of 3D-cameras, which will be available in the 3D-cameras, which will be available at zmospheric, infrardeče kamere, infrardečega projektorja in senzorja bližine. Ta pri registraciji master podroben 3D virtualis odtis uporabnikovega obraza sestavljen iz 30.000 točk, kar pomeni, da ga je praktično nemogoče prinesti okoli. Možnost napačnega odčitavanja je namreč manjša od 1: 1.000.000. Poleg tega pa je za oda za zoła zodo za zoła, 0.6 seconds off the phone, če mu pokažete pravi obraz.

Huawei Mate 20 Pro pa je varen tudi preadi naravnimi "sovražniki", kot sta voda in prah. Pohvali se namreč lahko s standardom IP68.

[ad_2]
Source link